AISIN TOYOTA

POMPE DE CĂLDURĂ AISIN TOYOTA

Doriți o reducere cu 95% a consumurilor de energie electrică față de sistemele tradiționale HVAC (EHP, VRF/VRV) și o reducere cu pana la 40% a costurilor operaționale in exploatare ?
Adoptați soluțiile noastre de eficiență energetică!

Eficiență maximă pentru sectorul de încălzire și răcire: aceasta este misiunea CO-GENERGYA.

Folosind energia regenerabilă a aerului și recuperarea totală a căldurii de evacuare a motorului cu ardere internă, AISIN TOYOTA GEHP produce energie cu un conținut scăzut de carbon, eliminând astfel emisiile de particule (PM10) și reducând utilizarea energiei fosile.

In calitate de distribuitor exclusiv al pompelor de căldură AISIN TOYOTA GEHP pentru piața din România suntem alături de partenerii noștri locali activi prin activități de:
> Suport tehnic si comercial extins pentru proiectare, vânzare, implementare si spuneri in funcțiune;
> Asistență tehnică 365 zile pe an in asigurarea garanțiilor si a operațiunilor post vânzare precum mentenanța;
> Școlarizare tehnică extinsă in domeniul pompelor de căldură AISIN TOYOTA.

BENEFICIILE POMPEI DE CĂLDURĂ CU MOTOR TERMIC PE GAZ AISIN TOYOTA

EFICIENȚĂ

Unitățile noastre AISIN TOYOTA GEHP asigură cea mai bună utilizare posibilă a gazului combustibil, una dintre energiile primare cele mai sustenabile din punct de vedere ecologic, producția electrică centralizată și pierderile de transport putând fi astfel evitate.

Unitățile AISIN TOYOTA GEHP convertesc energia regenerabilă a aerului si energia chimică a gazului combustibil în energie termică de răcire și încălzire disponibilă tot timpul anului pentru utilizator, aproape fără pierderi.
Peste 75% din energia termică furnizată are, prin urmare, un impact zero asupra mediului.

Eficiență Totală pana la 280%
Clasa de Eficiență Energetica A++
Utilizarea Energiei Regenerabile

Căldura gazelor de eșapament și a motorului endotermic sunt recuperate pentru a oferi o cantitate suplimentară de energie gratuită, ce poate fi utilizată pentru furnizarea de apă caldă menajeră (în modul de răcire) și pentru a elimina ciclurile de dezghețare (în modul de încălzire): în acest sens, este posibil să se atingă o eficiență globală de peste 280%.

FIABILITATE

Încă din 1986, odată cu dezvoltarea si lansarea primei generații de pompe de căldură AISIN TOYOTA GEHP, motoarele pe gaz industriale TOYOTA si-au dovedit fiabilitatea : comparativ cu sistemele echivalente de pompe de căldură cu motoare termice , aceste motoare permit intervale de întreținere foarte largi, inegalabile.


> Este suficient să completați nivelul de ulei, să înlocuiți filtrul de ulei, filtrul de aer, bujiile și curelele compresoarelor la fiecare 10.000 de ore pentru o întreținere a motorului.
> Schimbarea uleiului va fi efectuată doar la fiecare 30.000 de ore, reducând astfel impactul asupra mediului si costurile de funcționare anuale.
> Experiența AISIN TOYOTA dovedește o durată medie de viață a motorului de peste 75.000 de ore, până la 20 de ani de funcționare.

Motoare industriale endotermice TOYOTA
Întreținere periodica la fiecare 10.000 de ore de funcționare (la fiecare 3-5 ani)
Durată medie de utilizare: 75.000 de ore
Garanție Totală : 5 Ani sau 20.000 de ore

ECONOMII SUBSTANȚIALE

Randamentul excepțional al GEHP AISIN TOYOTA reprezintă singura constanta într-un univers economic dinamic, dominat de creșterea preturilor la energie!

Rentabilitate Financiară Dovedită : TCO, ROI, NPV!

Utilizarea Pompelor de Căldură AISIN TOYOTA GEHP (gaz natural sau GPL) ca sursa alternativă de energie pentru aer condiționat :
> Implică o reducere cu 95% a consumurilor de energie electrică față de sistemele tradiționale de încălzire răcire precum pompele de căldură electrice, VRF, VRV;
> Permite eliminarea necesitații instalării unei cabine electrice costisitoare.
> Este cel mai eficient și durabil sistem pentru furnizare de aer condiționat.
> În comparație cu un sistem tradițional, reduce amprenta de carbon cu -40% prin emisiile de CO2.
> Permite producerea de apă caldă gratuită până la 65 °C prin recuperarea căldurii din gazele de eșapament și (sau) din circuitul de răcire al motorului începând cu 2°C temperatură aer exterioară.

– (minus) 40% Costuri de Funcționare
– (minus) 40% Emisii de CO2
– Apă caldă menajeră gratuită

AVANTAJELE CHEIE IN ALEGEREA AISIN TOYOTA GEHP SUNT:

> Utilizarea directă a gazelor naturale evită pierderile de energie, care sunt tipice producției centralizate de energie electrică și distribuției în rețea. În acest fel toată energia primară este direct utilizată pentru procesul de încălzire/răcire a energiei. Apoi recuperarea căldurii motorului poate fi folosită pentru a produce apă caldă menajeră gratuit sau pentru a reduce ciclurile de dezghețare în condiții meteorologice grele, asigurând astfel o eficiență a sistemului de peste 200%, pana la 280%;
> Recuperarea căldurii disponibilă din motorul endotermic și din gazele de eșapament împreună cu cota de energie regenerabilă a aerului garantează o reducere importantă a costurilor de management față de sistemele tradiționale (ex. chiler apa rece + centrala termica ).
> Sursa alternativă de energie GEHP (gaz natural sau GPL) pentru aer condiționat implică o reducere cu 95% a consumurilor de energie electrică față de sistemele tradiționale HVAC (pompe de căldura electrice, sistemele cu flux variabil de agent frigorific VRF/VRV).
> Aplicația cu GEHP elimină necesitatea instalării unei cabine electrice costisitoare si securizează, in cazul unei zone cu disfuncționalități in aprovizionarea cu energie electrica, producția de căldura/răcire prin combinarea cu un mic grup generator de electricitate de mici dimensiuni necesar doar pornirii motorului si menținerii sistemului de pompare/ventilație in funcțiune.

> Este cel mai eficient și durabil sisteme pentru serviciile de aer condiționat. În comparație cu un sistem tradițional, reduce amprenta de carbon cu -40% în ceea ce privește emisiile de CO 2.
> Oferă o capacitate stabilă de încălzire/răcire chiar și la temperaturi exterioare foarte scăzute (-21°C), fără a fi nevoie să supradimensionați sistemul.
> Capacitatea de încălzire mai mare decât cea de răcire asigură un echilibru energetic adecvat în proiectarea necesarului termic.
> AISIN TOYOTA GEHP oferă utilizatorului un confort termic excelent, oferind o încălzire-răcire rapidă a spațiilor interioare în orice condiții exterioare.
> Posibilitatea de a avea sisteme aer-aer sau aer-apă (temperatura de ieșire de până la 55 ° C) face din AISIN TOYOTA GEHP o soluție flexibilă. Este astfel posibilă proiectarea de noi instalații sau modernizarea clădirilor existente, în conformitate cu noile cerințele europene.
> Șansa utilizării unei rețele de distribuție a gazelor naturale existente și răspândite oferă o oportunitate excelentă de a reduce și mai mult costurile de instalare ale unităților.
> Este compatibilă pentru integrarea in sistemele de automatizări din clădiri sau case precum si pentru sistemele de gestionare la distanță.
> AISIN TOYOTA GEHP poate fi inclus în programe de creștere a eficienta energetica, reducând astfel investiția de capital. Aceste programe de tip ESCO pot include, de asemenea , reducerea costurilor de instalare și scăderea tarifelor la energie.
> Localul tehnic dedicat nu este necesar pentru AISIN TOYOTA GEHP: dimensiunile compacte le fac să se integreze cu ușurință în toate tipurile de clădiri și structuri la exterior sau la interior.
> Prezența amortizoarelor special concepute pentru vibrații, noul design al ventilatoarelor și un cadru al unității externe caracterizat prin materiale care absorb sunetul elimină vibrațiile și zgomotele.